- Catering, kafè og delikatessebutikk på Svortland! -



Salma ø la malinn

Båndspaghetti

Creme Fresh

Kvitløk

Gulerøter

Sukkererter

Soyasaus

Sesamfrø

Sitronsaft(Eller fersk sitron, alt etter så)

Lag ein marinade av soyasaus og sitronsaft. Legg laksen i marinanden, la den liggje der ei stund. Rist sesamfrøa i ei steikepanne. Steik laksen ei lita stund saman med sesamfrøa, slik at den er mest mogleg dekka av sesamfrø. Legg laksen i ei eldfast form, og steik i ti til femten minutt på 200 grader.

Skjer kvitløken opp i fedd, og brun fedda i ei steikepanne. Lat dei kolne, og putt dei oppi Creme Freshen.

Kok bandspaghettien, gulerøtene og sukkerertene.

Servér maten


NYT!



Tilbake til oppskriftsliste

Lat deg bli inspirert - alle kan laga mat!