- Catering, kafè og delikatessebutikk på Svortland! -



Ovnsbakt salma

(Tilrekna for 4 personar)

-800 g Salma lakseloin* (legges i form el ller på smurt folie med olje, hakka kvitløk, hakka persille, hakka basilikum, sitronsaft, sitroncest(strimla skal utan det kvite), salt og pepar. Bakes i ovn ved 200 gr 8-10 min/eventuelt 50 grader ca 30 min)

- 2 sjalottløk i bitar, nokre gulrotbitar, aspargesavskjer, 1 kvitløksfedd (svisses forsiktig i litt olje), ha på 1 dl kvitvin, 1/2 dl blåskjell kraft, 2 dl fiskekraft, 3 dl kremfløyte (kokes til passe konsistens, siles, pisk inn 2 ss hakka fersk basilikum og 2 ss smør, smak til med salt, pepar og litt sukker)

- Kok 12-16 asparges lett i lettsalta vatn og lag ein god potetmos til.


NYT!


* Ingredientsen kan kjøpast hos Marinaden



Tilbake til oppskriftsliste

Lat deg bli inspirert - alle kan laga mat!