- Catering, kafè og delikatessebutikk på Svortland! -



Marinadens krydra biffsuppe

(Tilrekna for 4 personar)


600 gram biffstrimler - steikast med salt og pepar

1 løk (i halve ringar)

1 gulrot (i tjukke stavar, ca 5 cm lange)

4 champignon (i halve skiver)

1/2 grøn og 1/2 gul paprika (i tjukke strimlar)

(alle grønsakene surres i olje, hell i knaps 1/2 dl raudvin, alt has i ei panne saman med det steikte biffkjøtet)

1 l oksekraft/buljong

4 ss sæterrømme

1 dl kremfløyte

2 ss ajvar

1/4 bx hakka tomat

(alt dette has i panna med grønsakene og kjøtet. Kokast om lag ein halvtime. Jamn med maizenajamnar, smak til med salt, pepar og sukker.)


Ha ei skei crême fraiche, og litt hakka persille oppå suppa i tallerken ved servering.


NYT!



Tilbake til oppskriftsliste

Lat deg bli inspirert - alle kan laga mat!