- Catering, kafè og delikatessebutikk på Svortland! -



Breiflabb i spekeskinke med karristeikte epler

(Tilrekna for 4 personar)

-800 g breiflabbfilet* (del i 8 bitar, ha på pepar og litt salt, rull inn i spekeskinke, legg i form, og steik ved 200 grader i ca. 10 min)

-150 g hermetiske kikerter*, 5 dl hønsebuljong, 5 dl matfløyte, 2 kvitløksbåtar (Mos kikertene saman med kvitløken, ha det i ei kjele med hønsebuljongen. La det koke litt inn og tilsett fløyten, kok til passe konsistens og smak til).

-2 syrlige epler i båtar, 1/2 ts karri, smør, 1 ss timian (steikes raskt i panne)

- Serverast med kokte poteter og eventuelt sukkererter, asparges eller broccoli


NYT!


* Ingredientsen kan kjøpast hos Marinaden



Tilbake til oppskriftsliste

Lat deg bli inspirert - alle kan laga mat!